onsdag, juli 19, 2006

Jävlar i min kniv.



På bilden: The Knife, Arvikafestivalen -06.

Jag kan fortfarande inte komma över hur sjukt bra The Knife var live. Sitter och lyssnar på dem om och om igen och vill bara se mer, mer och mer. Deras scenshow var helt makalös, de stod bakom en genomskinlig filmduk på vilken det projicerades all världens makalösa mönster och färger och animationer. Ljudet var i surround och de hade högtalare utplacerade överallt vilket gjorde att man nästan blev lätt paranoid eftersom det dök upp nya ljud överallt. På sidorna var det små dukar med groteska ansikten, på ena sidan fanns en bisarr robot med en snurrande arm och bakom den genomskinliga duken stod syskonen Dreijer med endast tre röda lampor vardera i ansiktet. Gah. Jag vill se dem igen!!!

För er som har möjlighet: Se dem live, för fasen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Se dem live, för fasen!"

Ja gör det, men be aware! Om det finns en lämpligt lutande slänt en sisådär 50m ifrån scenen, så undvik den. Om du inte vill se något som kanske är skyltdockor med lite suddiga streck framför såklart.
Musiken är bra dock, fast utan surround.

:)

Anonym sa...

Mmmm... låter nice.

Välkommen hem!

Snart kommer vi upp till ösd, men det blir inte till Yran utan veckan efter. Kommer bo i den berömda gästlägenheten så ni slipper oss... :)